Dag 1 - Presentation av mig själv.

Where to begin? Jenny Maria Beiron Holgersson heter jag, född den 5 november 1994 i Gävle, och här är jag kvar. Bor i en villa på landet tillsammans med min familj som består av mina föräldrar, och mina två småbröder som är tvillingar. Jag växte upp i ett litet mer centralt område though, och bodde där i 14 år. Från 6an till 9an gick jag på Engelska Skolan i Gävle, och nu pluggar jag på Sam Internationell på Vasaskolan. En väldigt bra linje, och en bra klass.

På fritiden älskar jag att lyssna på musik, (klicka på länken för att komma till min spotifylista), och på sommaren brukar jag besöka Peace & Love, vilket är årets höjdpunkt. Jag älskar även att resa, och har varit i ca 18 länder. Mina favoriter är England och Italien, (varav det sistnämnda jag besökt 7 gånger). Mat är min passion, och jag lever på kyckling, fetaost och tzatsiki. Jag älskar även chirre med dipp, det är min största last. Blir galen bara jag tänker på det..

Mina vänner betyder väldigt mycket för mig, och jag vet att vissa kommer att finnas där för alltid. Men det jag älskar mest i hela världen är att umgås med min älskade pojkvän Edvin. Om 10 dagar har vi varit tillsammans i 1 år, och han är mitt livs kärlek. Han är även som min bästa vän och jag kan berätta allt för honom. Jag älskar verkligen min Edvin, mer än något annat. Min största dröm är att flytta till London tillsammans med honom!!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad bra du uttrycker dig i ord! :)

2011-01-11 @ 14:48:57
URL: http://wordsbyme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0