Dag 2 - Min kärlek.

Min kärlek. Min Edvin. Vi lärde känna varandra sommaren 2009, och jag blev intresserad av honom redan då. Det började med att vi åkte till Grönan tillsammans med Paulina och Viktor, och jag kommer ihåg att vi åkte Kärlekstunneln tillsammans. Jag trodde jag skulle dö av awkwardness. Det var så otroligt pinsamt och vi pratade knappt på hela dagen. Men åh vilka fjärilar i magen jag hade redan då. Dessutom hade vi pratat på msn kvällen innan, och jag vill minnas att han gjorde hjärtan hela tiden. Jag visste inte hur jag skulle tolka det. Vi fortsatte prata via msn och sms, jag kommer ihåg att jag ringde honom när jag såg Arctic Monkeys spela live, eftersom vi båda älskar det bandet. Man kan säga att musiken förde oss samman, eftersom det första vi märkte att vi hade gemensamt var just musiken.

Jag och Edvin började inte umgås förrän i december, dvs. ett halvår efter att vi blev intresserade av varandra. Därefter gick det blixtsnabbt. Vi var praktiskt taget tillsammans hela januari, men det blev officiellt den 20 januari 2010. Snart har vi varit tillsammans i 1 år. Den lyckligaste tiden i mitt liv. Våran första konsert tillsammans gick vi på i februari, Billy Talent i Stockholm.

Det bästa med Edvin är att han är så otroligt omtänksam, intressant, smart och gullig. Jag älskar även att han kan spela gitarr haha. Han är ju världens snyggaste dessutom, och så romantisk. Det är även helt fantastiskt att jag aldrig tröttnar på honom, jag vill bara vara med honom hela tiden. Det kan nog bero på att vi inte bara är pojk och flickvän, utan att han även är min bästa vän. Jag delar allt med honom, det finns ingen jag litar på mer. Han är väldigt lojal. Han gör även mig till en bättre människa, och jag är blir så glad när jag är med honom. Jag blir bara mer och mer kär i honom för varje dag som går. Mitt livs kärlek. 

Nu kan jag inte föreställa mig ett liv utan Edvin, han gör mitt liv komplett. Han betyder mer för mig än någon annan, och även om vi har våra små fjantiga bråk så vet jag att vi alltid kommer finnas där för varandra. Han är mitt allt. Jag älskar dig, Edvin de Klerk. 20 januari 2010 ♥


 

 

                   


Dag 1 - Presentation av mig själv.

Where to begin? Jenny Maria Beiron Holgersson heter jag, född den 5 november 1994 i Gävle, och här är jag kvar. Bor i en villa på landet tillsammans med min familj som består av mina föräldrar, och mina två småbröder som är tvillingar. Jag växte upp i ett litet mer centralt område though, och bodde där i 14 år. Från 6an till 9an gick jag på Engelska Skolan i Gävle, och nu pluggar jag på Sam Internationell på Vasaskolan. En väldigt bra linje, och en bra klass.

På fritiden älskar jag att lyssna på musik, (klicka på länken för att komma till min spotifylista), och på sommaren brukar jag besöka Peace & Love, vilket är årets höjdpunkt. Jag älskar även att resa, och har varit i ca 18 länder. Mina favoriter är England och Italien, (varav det sistnämnda jag besökt 7 gånger). Mat är min passion, och jag lever på kyckling, fetaost och tzatsiki. Jag älskar även chirre med dipp, det är min största last. Blir galen bara jag tänker på det..

Mina vänner betyder väldigt mycket för mig, och jag vet att vissa kommer att finnas där för alltid. Men det jag älskar mest i hela världen är att umgås med min älskade pojkvän Edvin. Om 10 dagar har vi varit tillsammans i 1 år, och han är mitt livs kärlek. Han är även som min bästa vän och jag kan berätta allt för honom. Jag älskar verkligen min Edvin, mer än något annat. Min största dröm är att flytta till London tillsammans med honom!!


Lista

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Mina vänner.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Ett ögonblick.
Dag 8 – Mina syskon.
Dag 9 – I min handväska.
Dag 10 – Den här veckan.
Dag 11 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 12 – Mina drömmar.
Dag 13 – Musiken jag lyssnar på.
Dag 14 – Det här gör mig arg.
Dag 15 – Det här får mig att må bättre.
Dag 16 – Det här får mig att gråta.
Dag 17 – Min bästa vän.
Dag 18 – Mina rädslor.
Dag 19 – Min favoritplats. 
Dag 20 – Det här saknar jag.


A sunday smile.

Sista dagen på jullovet. Sad, but true. Jag vill verkligen inte börja skolan imorn, åh.. Very well. Det är bara att ta tjuren i hornen.

Jag och Edvin har blivit väldigt kreativa av oss på senaste tiden, idag var vi ute och byggde snögubbar som två fyraåringar haha. Så mysigt så.
Årsresumé 2010.

L'année plus heureux de ma vie.

Januari.
Den 20 januari blev jag tillsammans med min älskling, Edvin. Så januari gick mest ut på att vara med honom hihi. Hade även fullt upp med att välja linje till gymnasiet.. Har ingen bild från denna månad though, så det får bli en allmänt söt bild på min sötnos!Februari.
Lämnade in min gymnasiekvittens! Sam Internationell på Vasa.
Åkte till Stockholm och såg Billy Talent tillsammans med Edvin, Ida och Hannes.. spenderade större delen av februari med dem. Bowlade även en hel del. Började göra nationella proven! Och jag och Paulina kollade på Twin Peaks non stop. Fick även min jävla hosta som sitter i än idag.Mars
.
Var väldigt sjuk i mars vill jag minnas, med hostan osv. Fick reda på att The Kooks skulle komma till Peace & Love, levde på pasta med fetaost och lyssnade på Muse en hel del. Köpte även en dagbok, fast det gick ju sådär med den... Kollade även igenom Sienna Millers alla filmer för att hon är så jäkla vacker, och det gick sjukt bra i skolan!

April.
Edvin lämnade mig för Rom i några dagar, så jag hängde en hel del med Clara och fotade med hennes systemkamera. Fick även mitt Peace & Love pass!! Hade också sleepover med Ida, Matilda, Tove och Frida.
Iron & Wine - Boy with a coin, spelades flitigt.Maj.
Hade en härlig känsla i hela maj eftersom man visste att skolan skulle vara över snart, men var lite småledsen över att jag inte skulle få gå i samma klass som mina tjejer hösten därpå. Men början av maj var trevlig. Detta var sjukhusmånaden of my life though. Hostan var som värst. Firade Edvin & Paulinas födelsedag i Högbo. Köpte biljetter till Johnossi till Edvin i födelsedagspresent, meeen jag kunde inte följa med eftersom jag fick körtelfeber. Score!! Åkte även till Sundborn med 9E.Juni
.
Händelserik månad. Åkte till Göteborg med 9E, gick på bal, hade graduation och efter det en rolig sommaravslutningskväll, och jag begav mig till Peace & Love för andra året i rad.Juli.
Mitt bästa minne från juli är såklart... Peace & Love. Åh, älskade festival. Fyfan vad roligt vi hade. Vi stod längst fram på The Kooks, åt friterad banan med glass dagarna i ända, och jag och Edvin bodde i världens sötaste tält haha. Jag och min familj åkte även ner till Tyskland för att hjälpa min kusin att flytta, och vi tog även en sväng förbi Amsterdam. Började umgås med trevliga människor, och lärde känna Josie väldigt bra. Underbar månad.


6 degar av kärlek, budskap och musik.Augusti.
Spenderade de sista dagarna av sommarlovet med fina människor. Sedan började jag gymnasiet. Sam Internationell på Vasa. Hamnade i en bra klass, och jag trivs fortfarande.

September.
Blev nollad.. Åh vad äckligt det var haha. Men kul. Fokuserade mest på skolan i september. Har ingen bild från denna månad though.

Oktober.
Bloggtorka. Vafan gjorde jag i oktober?? Kommer verkligen inte ihåg.

November.
Höstlov. Fyllde år. Flyttade in i mina Dr Martens. Var på maskerad. Fick höra om Österns Pärlas buffébord, så det blev väldigt mycket sushi i november. Mums.

December.
Nattinnebandy. Sjukt kul. Köpte min Canon G12, så har bränt av en hel del bilder kan jag ju säga. Nora ritade av mig och Edvin, åh vad hon lyckades.. Så otroligt duktig. Jag fick även världens finaste julklapp av Edvin, min fina ring. Nyårsafton spenderades med Edvin, Ida, Daniel, Paulina och Viktor. Det blev inte riktigt som vi hade planerat, men det avslutades iallafall fint uppe på Hemlingbyberget. Precis som förra året. Hemlingbyberget is the place to be.
Lunchade med Paulina och Olivia..

och Gaga.


Ida gjorde en Ida och ramlade.


Nyårspussen!!
Efter tolvslaget så var vi så jäkla kalla, så det blev te och choklad för fulla muggar!

Sådärja, det var mitt år. 2010, det absolut bästa året i mitt liv! Tack Edvin för att du förgyllde det, jag älskar dig ♥


RSS 2.0