Visioner I Mitt Huvud När Du Ler

Bonsoir mes amis.
Sjukhuset var värre än förväntat. Läkaren rabblade upp en massa olika namn på sjukdomar, jag fick göra 3 andningstester, en av dom var en spirometri. Sen fick jag reda på att jag har för trånga luftrör, så jag ska få Bricanyl och någon till medicin, så det är ju bra. MEN SEN.... Bestämde sig läkaren för att hon ville ta blodprov på mig. Så hon skickade iväg mig till labbet, och lovade att jag skulle få ta ett stick i fingret. Men ack nej, det blev armvecket. 4 rör med blod fyllde dom, och herregud vad hemskt det var. Men nu är det iaf gjort, och det är skönt att jag äntligen har fått reda på vad det är för något jag har!

Imorn bitti har jag gympa och jag har inte packat gympaväskan eller någonting än, score!! Jag har börjat lägga mig alldeles för sent. Imorn är det fredag vilket innebär att vara med Paulina, gå på RUNA-möte och mysa med min fina Edvin. Natti

Kommentarer
Postat av: Amis

Fin blogg =)

2010-09-20 @ 09:02:46
URL: http://www.metrobloggen.se/amis
Postat av: aye'

Hello

Jag undrar ifall du kan ta lite av din tid & svara på "dagens fråga" i min blogg. Den handlar nämligen om vilken affär du gillar som mest tex, h&m,lindex,JC osv osv.

http://ayeland.devote.se/blogs/6029013/dagens---fraaga.htm#WriteComment

Ha en fortsatt trevlig dag<3

2010-09-20 @ 19:17:14
URL: http://Ayeland.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0