Vad vore jag utan dina andetag

Bonsoir mes amis.
Anledningen till att jag inte har bloggat på sisådär 3 månader är att min fina kära älskade stackars dator har gått sönder. Totalt. Jag saknar min lilla bebis, men nu när jag började gymnasiet så fick jag en dator gratis av skolan, så nu är jag igång igen! Så för att sammanfatta allt.. Sommaren 2010 var den bästa sommaren i mitt liv. Mycket skratt, mycket musik och mycket mys. Har fått många nya vänner, och jag och min underbara Edvin som jag älskar mest i hela världen are still going strong.

I juli tog jag även en tripp till Kiel i Tyskland med min familj för att hjälpa min kusin att flytta hem till Sverige efter att ha bott där i ett par år. Eftersom vi bilade ner så bestämde vi oss för att åka till Amsterdam också, vilket var väldigt mysigt, så länge man höll sig utanför Red Light District haha. Men det var så fint med alla kanaler, gillade staden helt enkelt!

I fredags blev jag nollad. 3orna skrev "NOLLA" i pannorna på oss ettor, kastade grus på oss, tvingade oss att krypa på marken, ligga på rygg och skälla som hundar, spela rugby med en fisk.. och sedan band de fast oss och kastade ägg, yoghurt, mjöl, juice och allt möjligt på oss. Vidrigt, men jävligt kul. Så nu är vi i SP1I ettor på riktigt på Sam Internationell på Vasaskolan! Och jag trivs hittills. Imorn börjar jag 11, men måste ta 9 bussen in till stan.. Älskar livet på landet asså! Now it's time for... Irene Huss. Natti


Kommentarer
Postat av: paulina

äntligen. som jag har längtat.

2010-09-13 @ 21:25:28
URL: http://paulinadk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0