8 månader

Bonsoir mes amis.
En liten quick update. I fredags svängde jag förbi RUNA-mötet men stannade inte så länge, åkte hem och myste med Edvin istället, var så trött. Lördagskvällen spenderades med mina närmaste vilket var mycket trevligt, mycket skräckfilm och skratt blev det! I söndags tog jag det bara lugnt med min snygging, idag gick jag i skolan, hade två lektioner, sen åkte jag och Eddie hem och myste. Jag gillar ju att mysa!

Idag har jag varit tillsammans med världens underbaraste pojkvän i 8 månader. Dessa 8 månader har varit de bästa i mitt liv, och jag är så otroligt lycklig med dig Edvin. Jag älskar dig!Orientering imorn bitti, fyfan vad jobbigt. Natti


Visioner I Mitt Huvud När Du Ler

Bonsoir mes amis.
Sjukhuset var värre än förväntat. Läkaren rabblade upp en massa olika namn på sjukdomar, jag fick göra 3 andningstester, en av dom var en spirometri. Sen fick jag reda på att jag har för trånga luftrör, så jag ska få Bricanyl och någon till medicin, så det är ju bra. MEN SEN.... Bestämde sig läkaren för att hon ville ta blodprov på mig. Så hon skickade iväg mig till labbet, och lovade att jag skulle få ta ett stick i fingret. Men ack nej, det blev armvecket. 4 rör med blod fyllde dom, och herregud vad hemskt det var. Men nu är det iaf gjort, och det är skönt att jag äntligen har fått reda på vad det är för något jag har!

Imorn bitti har jag gympa och jag har inte packat gympaväskan eller någonting än, score!! Jag har börjat lägga mig alldeles för sent. Imorn är det fredag vilket innebär att vara med Paulina, gå på RUNA-möte och mysa med min fina Edvin. Natti

Ett Troget Hjärta

Bonsoir mes amis.
Dagen var lång, har världens sjukaste huvudvärk just nu. Vill bara mysa med Edvin istället för att gå i skolan. Imorn är det skolfoto. Jobbigt. Sen ska jag iväg till sjukhuset, ENSAM. Jag ska åka hiss, ENSAM. Jag ska göra en lungundersökning antagligen... ENSAM. Jag är rädd. Jag är rädd för sjukhus, att åka hiss och vara ensam. Herregud. Inte förstår jag vad jag gör vaken nu heller, fryser, är påväg att bli sjuk och jag har börjat lyssna på Kent alldeles för mycket. Kär är jag iallafall. I världens finaste kille. Jag är lycklig. Natti


Ärlighet Respekt Kärlek

Bonsoir mes amis.
Det var valdebatt i skolan idag. Otroligt intressant må jag säga, och kul. Efter skolan träffade jag på min kära vän Cajsa, det var så härligt så hihi. Känner att jag inte har något roligt att säga så jag ska nog ta en dusch och leta ut kläder till imorn. Jag har slut på kläder. Mina kläder försvinner. Det är ett dilemma jag har. Och jag gillar det inte. Borde göra engelskaläxa, soläxa och franskaläxa as well. Fast orkar jag det? Nej. Skypear med min finaste gör jag också. Klarar mig inte en sekund utan Edvin haha, wtf's wrong with me? Jag saknar min stordator!!!I lol'd.
Borde duscha nu tycker jag, i brist på annat. Natti

Så länge du är med mig

Bonsoir.
Trots att jag började klockan 11 och hade en lektion idag så är jag trött som ett svin. Jag längtar redan tills höstlovet haha, sorgligt. Även om Vasa är väldigt väldigt bra. Just det.. Idag när jag var på hälsosamtal hos skolsköterskan så tog jag upp mina besvär med hostan, och hon tyckte att det lät sjukt så nu ska jag få Bricanyl!!! Äntligen någon som gör något haha, underbart. Jag vet inte varför jag bloggar egentligen, har inget intressant att komma med förutom att jag har världens träningsvärk sedan nollningen i fredags och blåmärken. Fast just det, det var ju inte intressant... Jag är patetisk.

Ska bädda ner mig under täcket nu och filosofera. Smsa med världens snyggaste och underbaraste Edvin... Läsa engelskaläxa. Fast näe. Inte ska jag göra sånt inte. NattiTu es mon tout et je ne m'entends pas sans vous.
Je t'aime, maintenant et et pour toujours

Vad vore jag utan dina andetag

Bonsoir mes amis.
Anledningen till att jag inte har bloggat på sisådär 3 månader är att min fina kära älskade stackars dator har gått sönder. Totalt. Jag saknar min lilla bebis, men nu när jag började gymnasiet så fick jag en dator gratis av skolan, så nu är jag igång igen! Så för att sammanfatta allt.. Sommaren 2010 var den bästa sommaren i mitt liv. Mycket skratt, mycket musik och mycket mys. Har fått många nya vänner, och jag och min underbara Edvin som jag älskar mest i hela världen are still going strong.

I juli tog jag även en tripp till Kiel i Tyskland med min familj för att hjälpa min kusin att flytta hem till Sverige efter att ha bott där i ett par år. Eftersom vi bilade ner så bestämde vi oss för att åka till Amsterdam också, vilket var väldigt mysigt, så länge man höll sig utanför Red Light District haha. Men det var så fint med alla kanaler, gillade staden helt enkelt!

I fredags blev jag nollad. 3orna skrev "NOLLA" i pannorna på oss ettor, kastade grus på oss, tvingade oss att krypa på marken, ligga på rygg och skälla som hundar, spela rugby med en fisk.. och sedan band de fast oss och kastade ägg, yoghurt, mjöl, juice och allt möjligt på oss. Vidrigt, men jävligt kul. Så nu är vi i SP1I ettor på riktigt på Sam Internationell på Vasaskolan! Och jag trivs hittills. Imorn börjar jag 11, men måste ta 9 bussen in till stan.. Älskar livet på landet asså! Now it's time for... Irene Huss. Natti


RSS 2.0