too good to be true

jag känner mig så jävla glad och lycklig nu för tiden. allt är så perfekt. nästan lite för perfekt, känns som att nåt hemskt kommer hända snart.. hur som helst, det är lov, jag har världens bästa pojkvän, jag har världens bästa vänner, familjen funkar och snart är det vår. eller snart och snart, det tar väl en månad till.. men snart så! tänk.. skinnjacka, converse, blekta slingor, ray bans, jeanstights, uppsatt hår och oversizetröja. fantastiskt. det enda jag har att bekymra mig för är tandställningen på torsdag, nationella proven i engelska v 11, hostan som vägrar försvinna, trots att jag dricker cocillana-etyfin.. och om jag kommer in på sam internationell eller inte. jag vill verkligen komma in!

ojuste, jag har köpt en dagbok(!), så jag kan titta tillbaka i den när jag blir äldre haha.. jättemysigt och as-old school! har en tuff penna jag skriver med också, man är väl cool.

senaste dagarna har spenderats med edvin och ida, alltid lika trevligt. är sjukt sur över att jag missade desperate housewives tidigare, men får kolla repris senare helt enkelt. imorn ska ja va med edvin, trés trevligt.

nu ska jag sova,
gonatt


Kommentarer
Postat av: frida

nah, dagbok är coolt.. heh.

tandställningen kommer bli mys<3tycker du kan skriva om mig någon gång, och om hur awesomely duvet.. jag är :) EY, GÄSTBLOGGA ANYTIME SOON?

2010-03-03 @ 01:43:26
URL: http://mymemorylane.devote.se
Postat av: TOVE

jenny, det förtjänar du gumman! <3

2010-03-05 @ 00:41:10
Postat av: edvin

much love 2 that : D<3

2010-03-05 @ 11:39:36
Postat av: H

håller med tove, du förtjänar det

2010-03-06 @ 03:15:18
URL: http://hannagr.blogg.se/
Postat av: Alexandra

kul med dagbok:Dföresten, jag har dig på min bloglovin.. gjorde ju en bloggpaus för ett tag sen så undrar om du fortfarande har kvar mig?:) Annars får du gärna lägga till mig igen om du gillar min blogg!:)

2010-03-07 @ 07:46:56
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0