summer skin

sommarlov är verkligen guds gåva till människan. dagarna spenderas med underbara människor, och jag har redan hunnit bada 2 gånger haha! en gång med paulina och viktor, och en gång med edvin ida och matilda.
idag solade jag i bollan med edvin, clara & hannes.. sjukt underbart väder. jag edvin och ida försökte även bada i eftermiddags, men det var på tok för kallt. jag som älskar att bada...

peace & love närmar sig med stormsteg, ska bli så jäääkla kul! dessutom är det så jävla bra artister i år så att det är sinnessjukt, but i love it. nu borde jag sova för älsklingen min ska ta 8.20 bussen till mig, jäkla galning..

och grattis till världens underbaraste cajsa, min bästa vän sedan 10 år.. hoppas du får en underbar 16 årsdag!I've got you to make me feel strongeridag har jag varit tillsammans med världens underbaraste kille i  5 månader. du är mitt allt hjärtegryn,
jag älskar dig Edvin


graduation

i onsdags förra veckan var det graduation. slut på nian. slut på engelska skolan. slut på 9E. helt ofattbart egentligen, att jag aldrig ska gå i samma klass som människorna jag spenderat varje skolvecka med i 4 år nu längre. totally crazy jao. kommer sakna ihjäl mig efter större delen av klassen actually, trodde inte att det skulle bli så.


kvällen var iaf väldigt rolig, slutade med att vi sov i lägenheteeen!


prom

i måndags var det bal för niorna på engelska skolan. det var ju en liten speciell kväll, alla klädde upp sig och var jättefina men självaste balen var ju inte alltför rolig. ullis fixade iaf till mig, sen bar det av till zeh prom med älskade edvin och idaaa! och jag fick lov att ta av mig mina älskade peace&love och way out west festivalarmband, så sorgligt.gothenburg baby

SE LA MA LEKUM
i torsdags förra veckan åkte 9E iväg till göteborg. älskade 9E. det var ytterst intressant, hela resan var så konstigt planerad så det blev ganska virrigt.. men fyfan vad kul vi hade det!
draman på tåget, gick vilse på vägen till kärralund, liseberg (kanonen, uppswinget.. vattenkrig i flumeride..) shopping, universeum, sanning eller konsekvens i stugan.. sikket äventyr asså!

RSS 2.0