strawberry fields forever

underbar dag hörde jag? kunde inte ha blivit vårigare ute, helt underbart väder. underbart att jag sitter och dricker te och äter kakor. underbart att jag har världens bästa pojkvän. underbart att vi har blåbärsglass i frysen. underbart att jag älskar att äta. mindre underbart att jag knappt använder mitt gymkort. underbart att jag slutar 2 imorgon. mindre underbart att jag börjar 8. underbart att jag ska sova strax. underbart att livet är underbart! peppar peppar ta i träsmiiiile like you meeaaan iiiit


the meaning of life

underbar helg med underbar pojkvän. jätteskönt att ha honom hemma igen, så tryggt haha. är otroligt otaggad på skola, won't be fun. ska försöka få lite sömn snart, man vill ju inte gå runt som en zombie imorgon..
godnatters


you're the only one i'm dreaming of

igår, torsdag, var en bra dag. spenderade förmiddagen med clara och viktor, vi åt sushi på kao. jag älskar sushi. mums. sedan tog jag och clara en cykeltur, fotade lite.. och efter det gick jag på bio med cajsa! vi såg remember me.. herregud säger jag bara. jag grät som ett litet barn i slutet, så otroligt fin men sorglig film. efteråt så kollade vi på paranormal activity med clara, viktor och josefine.. sjukt jävla läskig film, zomg!
om en sisådär 14 timmar så kommer min älskling hem till gävle igen, sooom jag har saknat honom! har varit nära att dö av saknad de senaste 4 dagarna, men snart så. äntligen. jag behöver honom för att överlevaaaaa..


when god left the ground to circle the world

har haft ett mysigt dygn med ida, matilda, tove och frida. har sett ett x antal filmer, bla the texas chainsaw massacre och sorority row. och nick and norah's infinite playlist! sjukt mysig film, lite indierock sådär.. mhm me like. annars då? saknar ihjäl mig efter edvin, det är inte klokt. men på fredag så. imorgon så ska jag se remember me med cajsa, den verkar sevärd.

har haft lite quality time med mami nu på kvällen, vi har ju inte varit varandras favoriter på senaste så att säga. åker kanske till stockholm på fredag om jag nu känner för det, återstår att se.. behöver ju leta balklänning. life's hard. nädå. life's awesome. väldigt awesome. peppar peppar ta i trä. nu ska jag nog lyssna på iron&wine och kanske ta ner massa gamla affischer på rummet, vuxenpoäng.
you mean more to me than you'll ever know

4.5 dagar, hur fan ska jag klara mig?
i want to satisfy the undisclosed desires in your heart

HEJ,
jag är alldeles euforisk av mig såhär i påsktider. idag gick jag runt i mina ray bans i farmors trädgård och letade påskägg. underbart väder ute, kunde vistas ute i tjocktröja. jag älskar påsktraditionerna vi har i våran familj, först påskletande i huset på morgonen, denna påskaftonsmorgon fick även edvin vara med haha.. älsklingggen.. och sedan åka ut till farmor och äta en massa, ha äggknackningstävling och letade påskägg i hennes enorma trädgård. jag, markus och gustav blir som 4åringar varje gång vi får göra det, så mysigt så mysigt.

igår hade vi besök av min gudsyster o hennes familj, och sara som är 5 år säger till edvin:  "jag tycker att eric saade borde ha vunnit melodifestivalen, du är lik honom.. jag tycker att han är jättesöt, så då tycker jag att du också är det". väldigt.. charmigt.. tror jag? mhmm underbar påskpresent, nu ska jag sova..
gonatt

RSS 2.0