way out west, 09

okej, jag ska försöka göra det här inlägget så kort som möjligt, men det kommer jag inte lyckas med. jag har helt enkelt inte orkat uppdatera bloggen på.. hur länge? 2-3 veckor. but i'm baaaaack.


jag har hunnit vara med en massa kompisar, gått i skolan i 1 vecka, men det viktigaste.. ; vart på way out west i göteborg. nog en av det roligaste grejerna jag nånsin vart med om, jisses vad underbart det var asså. det var fantastiska artister verkligen, och;

jag stod längst fram på mina älskade arctic monkeys.

 jag grät när dom kom ut på scen, fattade inte att ett av mina två favoritband stod på scen, 5 meter framför mig. helt galet verkligen, galet. dock var det så mycket tryck bakifrån så all luft tog slut så jag halvsvimmade och vakterna var tvunga att lyfta över oss över staketet haha. fick dock alex uppmärksamhet, han sa; aouch.. när matilda blev buren över :)  så det var ju iaf något.  var överlycklig när dom körde i bet you look good on the dancefloor och brianstorm och fluorescent adolescent, och fyfan vilket drag det var asså! helt jävla u n d e r b a r t. jag skulle göra allt för att få den stunden tillbaka!

nu kommer alla bilder;   [vissa av dom är matildas, var tvungen att låna dom eftersom min kamera inte är särskilt bra + att jag råkade ta bort alla bilder på lördagen, klumpig som jag är]
matildas underbara bild, på min älskade alex hihi.


alex alex alex alex alex ♥        [matildas bild]


längst fram på arctic monkeys ♥, vakten tog bilden haha.
hade köat i 4-5 timmar, galet trött


timo räisänen!   [matildas bild]jag & timo lovely räisänen! var fan tvungen att klottra över min mun här haha, såg ut som att ja skulle spricka.. började asgarva när han tog tag i min arm o började vifta med den hahaha. [matilda har tagit bilden]


front row på bon iver!  [matilda har tagit bilden]


rise against!  blev söndermoshad av alla galningar där, lite obehagligt. men när dom körde swing life away & hero of war så var det helt sjukt underbart kan jag lova! [matildas bild]

här kommer mina bilder, som är aningen sämre haha. ;


lily allen! grym konsert, lägger nog in ett videoklipp från det sen..


lily underbara allen!


vampire weekend.. i ösregn. men det var grymt ändå! särskilt "a punk".
kanske lägger in videoklipp senare, återstår att se.


so true..


hahahahahahahahaha, som jag skrattade asså..


I was way out west 09.. matilda köpte för övrigt en tröja som det stod så på. själv köpte jag en arctic monkeys tröja, såklart :) och ett arctic monkeys linne där det stod "I am an arctic monkey" gjorde jag också. och under själva konserten hade jag en tröja där det stod "I bet you look good on the dancefloor" på. jag är beroende, ja.


florence valentin!


trötta, blöta, kalla.. men oh så lyckliga


systrarna otterclou var där dom också, var med dom på liseberg as well.. kanonkul! åkte balder, kanske det läskigaste jag nånsin gjort.. jisses.


systrarna wennberg, glada som få.


tror pappa oroade sig en aning för oss haha :)


svängde förbi weekday och monki också, kände oss tvungna till det.. zara blev det as well! hittade iaf 2 tröjor på weekday, och en rosett på monki.


tyckte det var kul att dom var så tydliga i göteborg också, att det står BLÅ på en blå buss lixxom. sen hade dom satt upp massa skyltar inne i nordstan där det stod: GÖTEBORG! på haha :)


ida & jag, glada suddiga och trötta i världens bästa gudfars soffaokej, helt ärligt.. teddybears konsert var den näst bästa på hela way out west, först kom såklart arctic monkeys.. men teddybears tätt efter, så jävla grymt var det! särskilt slutet, lägger upp videoklipp sen troligen.


teddybeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaars


helt underbart


g r y m t


slut på det roliga.. nästan så man ville gråta asså, gud så kul vi hade det!


play-listor till ipoden var såklart också kirrat


och mina converse blev alldeles festivaliga, awesome


och för er som undrar så är vi numera stammisar på burger king i laxå,
the place to be..


there's nothing else I can say

i'm back in town [eller okej det var jag för 3 dagar sen]
stockholm med familjen, hälsade på gudmor och hennes familj, åkte på massa road-trip's, var på grönan, åkte karuseller, såg lady gaga.. en allmänt rolig helg helt enkelt! även om den var med familjen.

här kommer lite pics:[sjukt att mina brorsor är tvillingar haha, inte ett dugg lika]
[vi hade jättebra platser från början, men sen var vi tvungna att flytta på oss eftersom idioterna ställde tv-skärmana ivägen för oss, och ja, bilderna är tagen med en riktigt usel kamera]


måndagen spenderades med matilda & tove på stan, och med ida på kvällen/natten, gårdagen först med ida & bad, sen hos paulina med filmer, och nu blir det kräftskiva hos farmor med släkten & familjen!

o v e r  a n d  o u t !

stockholm

jag drar iväg till stockholm imorgon, kommer hem på söndag igen! ska bli skönt att komma bort från gävle ett tag!

ha det bäst allihopa,
o v e r  a n d  o u t !


gud va ja lyssnade sönder den här låten sommaren '07 btw. still love it!

jamie t - if you got the money


RSS 2.0